038_PS.jpg

Köszönjük az üzeneted!

Kedves Mati...

Ha szívesebben írnál e-mailt nekünk, akkor az alábbi címet használd:

info@matibotanik.com

Néhány Hasznos Információ

Növények Vásárlása Online
 

1. Mit tegyek a növénnyel, amint megérkezik?

Óvatosan csomagold ki, és ha kicsit szomorkásan néz ki, adj neki egy kis időt, hogy szépen magához térjen a nagy utazás után. Nem kell aggódni.

2. Nem rendeltem még növényt online. Nem fog megsérülni szállítás közben?

Igyekszünk minden növényt a legnagyobb óvatossággal és figyelemmel becsomagolni. A növények megfelelő ápolására nagy gondot fordítunk és a gyors kiszállítással minimalizáljuk a sérülés valószínűségét.

3. Visszaküldhetem a növényt, ha meggondoltam magam?

Sajnos élő növények visszaküldésére nincs lehetőség, azonban, ha utazás közben levelei véletlenül letörtek és a növény annyira megsérült, hogy minőségileg elfogadhatatlanná vált, kérjük lépj velünk kapcsolatba minél hamarabb az alábbi e-mail címen: info@matibotanik.com 

Rendelés és Szállítás
 

1. Kell fiókot készítenem ahhoz, hogy rendelni tudjak?

Nem, nem szükséges. A fiók készítése egyszerűsíti a rendelés folyamatát visszatérő vásárlók részére. 

 

2. Mikor várhatom a csomagom érkezését?

Kiszállítás a rendelés megerősítésétől számított 2-5 munkanapon belül történik. Élő növények esetében igyekszünk, hogy a növények a lehető legkevesebb ideig utazzanak.

3. Hogyan tudom, hogy mikor érkezik meg a csomagom? Mi történik, ha épp nem tudom átvenni a csomagot?

A rendelésről e-mailben kapsz tájékoztatást. A csomag feladásakor e-mailben értesítünk, hogy a következő munkanapon csomagod kiszállításra kerül. A kiszállítás napjának reggelén újabb értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kiszállítási rendelkezést tudsz rögzíteni, melyben kérheted a kiszállítást egy új időpontban.

4. Módosítani szeretném a rendelésem. Ezt megtehetem a rendelés leadása után?

Igen, de csak akkor, ha csomagod még nem lett átadva a futárszolgálatnak. Kérjük, lépj velünk kapcsolatba minél hamarabb az alábbi elérhetőségeken, ha módosítani szeretnél: info@matibotanik.com vagy 06 30 55 88 631 telefonszámon. 

Visszaküldés
 

Mit tegyek, ha szeretném a termékeket visszaküldeni?

Reméljük erre nem lesz szükség, de ha mégis, akkor kérünk tajékoztass minket minél hamarabb az alábbi e-mail címen - info@matibotanik.com - vagy a weboldalunk alján található ‘Elállási Nyilatkozat’ kitöltésével és visszaküldésével. Erre és a termék(ek) feladására a csomag átvételétől számított 14 napig van lehetőséged. Ez alól kivétel az élő növény. Fontos megjegyezni, hogy a termék(ek) visszaküldésének költsége téged terhel. Amint a termék épségben megérkezik hozzánk, a megrendeléskor megadott bankszámlaszámra visszajuttatjuk a termék(ek) rendeléskor megadott összegét. Ez a szállítási költséget nem tartalmazza.