DSC_0003_PS.jpg

Stílus & Design

Ahogyan nincs két ugyanolyan esküvő és menyasszony, úgy mi sem készítünk két egyforma csokrot vagy virágkompozíciót. A párok egyedisége, az események változó hangulata és a virágok milliónyi arca ezt nem is tenné lehetővé. A mi nagy szerencsénkre.
Virágos ötleteinket és designjainkat leginkább a természet és az évszakok váltakozása határozza meg. Mindig próbálunk szezonális alapanyagokkal dolgozni és fontos számunkra, hogy minél több zöld kiegészítőt szerezzünk be a természetből. Szeretünk különböző fűféléket és fűszernövényeket használni, ami még természetesebbé és egyedibbé varázsolja kompozícióinkat és csokrainkat.

Környezet tudatosság

Timi egy londoni stúdióban kezdte virágos pályafutását, ahol nemcsak a szezonális virágokba szeretett bele, de azt is megtanulta, hogyan legyen a munkafolyamat minden lépése környezettudatos. Próbálunk mindent hulladékmentesen megoldani, és soha nem használunk környezetkárosító habszivacsot kompozíciók készítésekor. Ezáltal nemcsak a környezettel teszünk jót, de egy sokkal könnyedebb és természetesebb hatást tudunk elérni a virágokkal.
A virágokat minden esemény után komposztáljuk, így igazán soha nem vesznek kárba.

DSC_0084_PS.jpg

Virágos Munkáink